- Det är så logiskt!

http://www.youtube.com/watch?v=CGw9AMXhUrU



  <3    

- Måndag:)

Helgen blev helt förjävlig.  Jag var full och agro hela tiden och med  det  bröt jag av min mobiltelefon på mitten!   Inte okej att bli så arg,    Vid det tillfället kunde  även jag mördat någon.   Blev osams med min syster också...  
Det kanske var bra det som hände för att verkligen få ett SLUT på det som varit ? :)
 Det skulle endå inte leda någonvart,  och det vet vi allihop!  Så hoppas du trivs med ditt liv och  att jag aldrig bli involverad i det igen, Inte som ditt liv  ser ut nu iallafall. :)  

Idag är det en ny vecka  och det innebär  ju  situps !:)




Var på Lessebohus idag också, skrev  under uppsägning på den gamla läge
nheten och kontrakt på den nya.  I morgon blir det besiktning på den nya!  Awesome,   samt börjas städning , inte lika  häftigt.  Men det är ju ett måste! Inte så mycket saker  heller för den delen, vilket är skööönt.

Nu ska jag sätta mig vid tv:n och ha det mysigt.  Puss på det:)

- Tro ,hopp och kärlek:)

  Var i  någon form av  en kyrka,  det var stort och man kunde liksom röra sig fritt  ,   om jag inte minns fel så flög även jag en bit ,  men när jag slutligen landade på  fast mark!  Alltså på golvet. Så  stod det någon där framför mig som också tog emot två  små fåglar,  de satte sig på hans finger och slutligen drog han upp   hjärter 6 från en kortlek.
Och skrek ut:   Det är bara till att gilla läget! :) <3   

 Det var miin dröm det





- Fåglar kommer  alltid med budskap , i detta läge var det positivt!

-

Skriver bara ååååååååååh.    MINA KÄNSLOR ÄR ETT STORT JÄVLA  ÅÅÅH.  

 Hela jag är en enda stor bubbla.     Som spricker allt för ofta eller inte alls?

Ja,  usch....  kär är förstört att vara iallafall,   och jag kan inte ens  få för mig att  pröva mina läppar mot någon annan !   NEJ!