ROM !

 byggdes inte på en dag... Men alla vägar bär dit ?  Rätt!


(oavsett vilken väg eller metod man väljer
 -
blir slutresultatet detsamma)
Här får du 5 tips till att bibehålla fokus och målsättning:

1. Ha starka skäl till vad du gör.Med tillräckligt starka passionerade anledningar till vad du arbetar med skapas motivationen automatiskt och du känner dig upprymd och glad över vad du åstadkommer hela tiden. Om du inte känner passion eller glädje över ditt arbete kommer dina ansträngningar kräva mycket mer disciplin och energi. Entusiasm är den bästa drivkraften framåt.

2. Visualisera och affirmera.Se och tala om dina mål framför dig som om de redan existerar. Börja lev och agera som om du redan är där. Hur ser det ut? Hur känns det? Vad säger folk det? Ju mer detaljerad du kan göra din vision, desto starkare kommer den att bli. Den kommer att fungera likt en positiv magnet som drar åt sig en massa saker du inte ens trodde var möjliga.

3.Håll ett stödsystem levande.Det kan vara en Master Mind grupp eller andra människor som uppmuntrar och utmanar dig, och det är både nyttigt och stärkande att vara delaktig i någon annan än sig själv. Inspireras av andras framgångar, hjälp andra och låt andra stötta dig.

4.Ta små steg varje dag.Ett viktigt mål kräver daglig, eller i alla fall tätt återkommande, uppmärksamhet. Tänk dig att skriva en bok på 350 sidor. Det är mycket, och känns säkert överväldigande för de flesta. Men tänk om du skulle skriva en sida om dagen – då skulle boken vara klar på ett år! Alla mål kan brytas ner till mindre uppgifter och arbetas på kontinuerligt.

5. Fira dina framgångar.Uppmärksamma när du tar dig framåt och gläd dig åt de små stegen. Det gör det roligare att sätta nya. Du förtjänar att lyckas och du förtjänar att fira dina framgångar.
Och glöm inte, att även om du bör hålla ögonen på målet, så var inte rädd att göra saker annorlunda än vad du först tänkt dig, det kan till och med bli bättre än vad du tänkt och planerat till en början!


- ROSOR ÄR RÖDA?



Det kryllar rosor överallt. På skor, kläder, väskor, tapeter,krukor,
Så det nästan blir för mycket av dem, för mycket av det goda är inte bra ;)

Har ÄNTLIGEN fått upp mina rosgardiner iallafall, det blev kappor i tvrummet + två soffkuddar. Finfint!<3
Man vet hur man vill ha det och det tar två röda sekunder att fixa det,  men att få dessa tummar ur röven och sätta igång ett projekt, det är en konst. Har tagit mig flera månader,   Som att måååla tex.
Måla får det fan bli när pengarna har rullat in. För vem har inte vunnit en miljon på lotto idag? :)
- Jo, jag! :D:D:D
LALALA!


Fatta hur glad jag är...  Tjulululuuuuwaaa!

För övrigt  har det varit en mycket bra dag. Har hunnit med sjukgymnast, praktik,Promenad, städ, fixtrix & tvättat.

Trevlig helg,  eehm..  det gäller att vara väl förberedd, Skål och hej!*


- SKÖN DAG!



Blev sittandes  på balkongen med cider i handen och lite solsken som tittar fram då & då. Obeskrivlig känsla detdär, Men även det är en känsla som är bra för själen!<3

Kanongod Cider , Så   väldigt lätt att man dricker dessa som läsk!





- TAPPARN!

Lisette, tappades du när du var liten eller? :) HAHAHA,   ey , tapparn! :) Tappat några fina grejor  på praktiken idag med så som dressing,  exakt på samma ställe som förra gången,  Ligger glänsande över hela golvet, Iallafall halva! :) förstår inte vad dessa oljor / dressingar har emot mig. Men en sak är säker, dem är flåtiga!  Så ja, det var bara fram med golvmoppen igen då va. Och börja skuuura  som den städerska jag är.  För det kan jag bli nu.  KoopKonsums egna lilla Städerska! :) hahaha!







- Vädret är heeelt super, Solen skiner! ♥ :)







TANKE, KROPP KÄNSLA & HANDLING!



Framgångsbok - Dagens guldkorn!

Ett sätt att rikta fokus på sina framgångar är att på kvällen skriva ned de guldkorn  som du upplevt  under dagen!

Tänk efter och gå igenom dagens höjdpunkter, upplyftande ögonblick och framgångar, smått som stort...

Är du flitig och skriver något varje dag kommer du att märka en förändring i positiv rkting, Framförallt KÄNNA glädje! (:  Happyface på det!

Nu ska jag sova, Godnatt allihopa.

Tankar inför dagen! :)

Satt och fokuserade på sortering av papper, vilket ledde från det ena till det andra" Ett bättre mående,  Eller iallafall ett steg i rätt rikning. Jag fann nämligen papper från Växjös samordningsförbund, som handlar om att  " älska sig själv" , verkligen älska ! :) Jag ger det en vecka, om det får mig till ett bättre mående, självkänsla och allt vad det nu är:) Så får det gärna bli fler,  och jag vet att det funkar, Inte direkt... men jag ger det tid som sagt!

Och när jag satt där på golvet och nästan stirrat mig blind av alla papper, så hittade  jag detta fina! 

Det är två dagar varje vecka vi inte ska oroa oss för, två dagar som ska hållas fria från oro och onda aningar. En av dessa dagar är gårdagen med dess misstag och bekymmer, dess fel och brister, dess smärta och plåga. Gårdagen är för alltid bortom vår kontroll. All världens pengar kan inte skaffa tillbaka gårdagen. Vi kan inte göra en enda utförd handling ogjord. Vi kan inte ta tillbaka ett enda ord vi sa. Gårdagen är oåterkalleligt borta.

 

Den andra dagen vi inte skall oroa oss för är morgondagen med sina eventuella motgångar, sina bördor, sitt stora löfte och kanske sitt enkla genomförande. Morgondagen är också utom vår omedelbara kontroll. Morgondagens sol kommer att gå upp, strålande eller bakom en molnslöja - men den går upp. Tills så sker har vi ingen del i morgondagen, ty den är fortfarande ofödd.

 

Det återstår endast en dag - idag. Vem som helst kan utkämpa en dags prövningar. Det är bara när du och jag adderar bördan med de här två förskräckliga evigheterna, gårdagen och morgondagen, som vi bryts ner. Det är inte dagens upplevelser som driver oss till vansinne, Det är samvetskvalen eller bitterheten över någonting som hände igår eller fruktan för vad morgondagen kan medföra. Låt oss därför göra vårt bästa för att leva en dag i taget.

Lever jag en dag i taget?!