HISS! :)

Jag hissar nu olivoljan !!
 Har nu haft  finnar i pannan  i mer än ett år nu och jag kan bara inte lyckas bli av med dem. 
Har gått till läkaren och där fick  jag utskrivet ett hudsalva,  ganska fet, men  den har jag dock inte hämtat ut!  Dåligt av mig,    Och   jag har inte mått så bra heller under de närmsta året,  Så  undrar om det kan vra därför jag alltid ha små finnar, som  slutligen blir sår? 

Mår lite bättre nu,   och med det kan man  tänka klarare, Så  fick tipset att få i sig 1 halv deceliter olivolja om dagen.  
Började igår och då doppade jag bröd i oljan. .Idag fick det bli i gröten,ska iaf hålla på med detta  i en vecka  om jag ser resultatet till det bättre kommer jag  givetvis fortsätta med  olivoljan och dess  bra fetter!



Vågar jag ta  olivolja i ansiktet,   det får vi prova i morgon! :)


- Torsdag nu igen! :)

För att man ska få lite resultat  av träningen  gäller det  att  också  utöka situpsen med ytteligare  20 stycken på varje  övning man gör! :)    Så det blir 200  situps allt som allt! ;)  Och  vi kan ju inte annat än att gilla det!  Älskar det gör vi ju redan!  

I  morgon  mot skruv och äntligen ta några simtag i bassängen igen,    



-  Kom i form med dig själv ,  den bästa träningen är den som blir av !

// Γι§

- Söndag!

 Och det betyder ?     Vägning!   så simmade vi  i Fredags, i 20 hela minuter,  och jag vägde mig även där på deras våg, tror den stämmer bättre än vår faktiskt,  Så  idag är det sista dagen jag väger mig här hemma, Blir varje Fredag istället  i simhallen. 

Yeey,     från 66 kilo - 63 kilo.  Som den stod på då ! :)  

Dax igen ?

 
Det blev fest igår,   drack 5 , 6 öl bara men kul var det ;)  Va i hovet :) hahaaaa.  tur vi  såg att vi stod på  fel buss hållplats, nämligen på andra sidan,   precis i rätt stund såg vi bussen komma,  och då var det bara till S P R R I N G A !!!;) för DÅ ville vi bara heeeem,   kom hem på morgonqvisten.  Klockan var tio i 8 ..  8 när vi väl kom till lessebo,   tio över det var jag i min säng :) stelfrusen som en pinne,  och nej jag skojar inte !Bra att man inte är  bakis idag , eftersom det är kalas  snart då hela familjen kommer !:)    har inte kunnat sova på hela natten, pga en viss NINO tjatade om allt och inget, mellan himmel och jord ;)    han snodde mina vantar också, men jag & Danne fick hundra spänn så vi kunde komma hem  och betala som vanligt folk på bussen,  Kände mej relativt  normal  och sådär snygg ! Ja ni vet ju själva hur ni känner er när ni inte har sovit på hela långa natten  , oh yeh! Kanon.   Slut för nu! Tja;)