R.I.P !

Om  någon har missat  nattens & dagens stora nyhet"  alltså det senaste! Så är The King of pop, michael Jackson nu död.  Känns  overkligt om jag får säga mitt! Lite eller måste nog fan säga mycket sorligt. Vissa tyckte inte om honom,   dem  vill lyssna på skitsnack" jag tycker defnetivt att det är så mycket bullshit! , vill dem lyssna på sånt.  visst!  näh !!
jag menar usch usch för er.
Men det  finns mångaaaaaaa  säkert miljontals människor  som  också älskar denna man !

HAN  VAR DEN  STÖRSTA POPIKONEN  GENOM TIDERNA?!  & Låt han finnas kvar i all evighet! 
precis  som Elvis pressley! :)


R.I.P Michael Jackson <3<3 







ros







 


HJÄRNRÖNTGEN :/

När  jag kom in  i rummet & de berättade för mig hur  allt skulle gå till & när jag fick syn på den lilla skålen jag skulle ha mitt lilla huvud i, helt " instängd " då tänkte jag , hur fan ska detta gå?
Men jag la mig ner  , tryckte in huvudet i skålen " haha om man nu säger så.
Åkte in halvvägs  för att röntga hjärnan, Precis  i den stunden då fick jag verkligen PANIKÅNGEST & KÄNDE MIG TOTALT INSTÄNGD, & Började faktiskt gråta, jag grät en skvätt men sedan insåg jag att det här är  ingenting, förutom att det var lite svårt att ligga stilla  & då & då lät det som trummor i ungefär fem minuter , och sen när man slappnat av igen så kommer nästa " trummslag " och man blir helt livrädd & rycker till. Lisette , det är då , precis då man ska ligga stilla.
Oj ^^ .. Haha ! 
 Men allt pågick i  35 minuter. Så det gick  snabbt.  Ja fast när man väl ligger där inne så går det nog inte så fort  !
Lite läskigt var det allt , men nu är det gjort ;) Gött det iallafall.

Snart blir det Tacos.  mmm:D
Puss& Kram:)

- MIDSOMMAR :)

I  morgon,  Åh , Hjälp :)  Vissa har redan stuckit till Öland / Halmstad för att fira sin  " underbara " midsommar, Brukar den verkligen bli så fullt underbar där, bland fylla,  stölder , slagsmål, blodbad &  abulanser everywhere ? ^^
Nej , men Jag föredrar faktiskt att vara hemma  med min kära familj  i år :) Med misommarkäk, tårta & Jordgubbar , För  vi ska ju  fira " ;  min  storebror som fyller 28.
Ja , en riktigt gammal gubbe börjar du bli Nicklas ! ;) Men Grattis  i förskott får jag väl säga ;)

Nu har jag inte tid att sitta här mer, Nu ska jag ut  & röja Lessebo :)


Godeftermiddag på er alla & hoppas ni får en UNDERBAR Midsommarafton, alltså i morgon ?! :)

Hej !

 

- ONE YEAR WITHOUT YOU :/ !

ros


År 2008 dog vår Älskade Bosse,  alltså ett år av saknad ;(  Usch vad tiden gått fort  , fast ändå inte ?  Konstigt det där.
Vi var vid din  (?)  grav idag & la några fina blommor.
Ibland är det fortfarande svårt att förstå att du är borta, borta för alltid ! :( Kan inte & vill inte få in det i min lilla lilla hjärna.
Vi saknar dig & tänker på dig varje dag  Bosse Olausson. Må du Vila i Frid & hoppas du  har det bättre  där du är nu ! :)

Idag har Sanna & Robin varit här, vi gjorde langos. Så jävla gott är det , men också väldigt lätt att föräta sig på  ! :Phaha ! :) Va ute & gick  en runda också. Inte så långt  , bara ner till affären och hem igen. I morgon blir det att dra till stan och  handla lite maat för stora pengar ! :) Fylla vårt heliga kylskåp med käk. För just nu bor där bara en trevlig liten råtta  .
-  Om ens det ?
Har varit  allt för dålig , rent av kass på att skriva blogg , varför ?

1. Har inget intressant att skriva ?
2. Händer för lite i mitt liv :) den punkten borde också vara på punkt ( 1 )
3. För dålig fantasi.
4. Tappat lusten .. innan var det roligt  att blogga om precis allt & absolut ingenting. hmm?!:S
Och  pga  att jag inte bloggar så ofta längre så tappar jag läsare , Inte för att jag hade så många förut ? eller hade jag ?
 Men egentligen skriver jag  för min egen skull, " skriva av sig "  Men det är ändå lite kul & se hur många läsare man har , haft osv..

Nu babblar jag på för fullt om  Ingenting. Men är ändå rätt konstigt att det är läsbart & nerskrivet på papper " :)




- " Plötsligt händer det (?)  Men jag vill veta NÄR det händer (!)

 Man måste ha tålamod Min vän "  , Ha tålamod. Men olyckligt nog  har jag aldrig haft & kommer aldrig ha/ få tålamod.



HAHA , Näh ! Godnatt alla små söta pojkar & flickor ;)

- LONG TIME AGO !

I'm so sorry for that?:) Är min engelska okej?  INTE bra men den duger iallafall.

Hänt ganska så mycket under tiden då jag inte har hunnit " velat " och kunnat skriva!

Som vi alla eller , de flesta vet  har de varit SwedenRockFestival. Och jag var där , kom till slut dit med min kusin & Sophie. Hade väl lite problemo med att få upp våra tält men som tur var hade vi " Tältfixaren "  en växjöbo som granne , & Hon fick ju givetvis hjälpa oss lite grann.  Till min stora förvåning hör jag Lisette " men det var dock inte till mig, Hon hade samma namn som mig. Fast  " Lizette " Fräckt va ? :)  Jag tyckte det var ganska så tufft ändå.

Träffade en Adrian  eller ja det fanns två  " av det söta namnet också. ;)  Den ena var  vår  granne  " han var från Växjö.
Och den andra var från det " pink Tält.år.  Dem  var hur skööna som helst , hade allt i rosa :)
And I LIIIKE IT !

Vi kom dit den 2 Juni, alltså på Tisdagen, dagen innan själva festivalen  började  !

Låter det knäppt. Näsch klart inte , tänkte vi då  när vi alla var på det pigga & goa humöret, FESTIVAL FESTIVAL !
 Och vad tusan inebär det , SUUUPA !  Men så småningom kom den natten , kalla natten ! Riktigt kallt var det . och detta var bara 1a dagen, Hur i helskotta ska vi palla detta ! ? Men morgonen kom efter en lång " väntan " Inte så mycket sömn.  Men för att klara av andra dagen på SRF va det ju bara att sätta igång igen,  blev lite vin till frukost &  en sol kom fram lite då & då. Man blev ju kalas edan efter ett glas ! Härligt soft fylla på vin må jag säga !  Och det var stekande hetta   ett tag, nästa sekund var det regn. Sedan när man kommit igång & fått upp värmen ! så blev det en RIKTIG FRUKOST " Nämligen hamburgare ! MMM , maaaaaaat!   alkohol, alkohol & mat igen. Haha.
 PÅ TORSDAGEN !  var det mot området , eller jag menar vesans camping som låg ungefär en kilometer bort från allt. Där låg Lullan med flera , vad kan  man kalla det " GRIS CAMP ? =) Japp, för det luktade bajs överallt. & var fan bajs överallt.  Men inte hindrade det  solen att komma fram i sådär en kvart, eller vi borde nog säga halvtimme för att vara på den säkra sidan. Men efter det kom  regn , Men som vi alla vet  " efter regn kommer solsken " ;) 
Fann några fina blå  & blinkade solbrillor. som jag då hade till min  snygga poliströja. & Min vän Lullan ville vara lika cool som mig så han köpte sig en brandmanströja ,   & Ja ,   även den var för 12 åringar ! men han blev dock inte riktigt lika tuff som jag, för att han har AIDS ;)
Men låt  mig säga såhär  han var sexig i den må du tro ! 

OCH FÖR MER INFO , ring ICA & FRÅGA EFTER EN  Crescent kompakt.  Den kan bli din billigt =)




Men för att återgå till där vi slutade, så hittade jag ett ganska bra & trevligt sällskap i granntältet hos Lullan, 
En minns jag väl vid namn Elias =)
& TYP Sådär 10 sycken till satt i tältet för att spela bort allt detta obehagliga regn. 
Men fuller det blev man ju på sisådär en klunk ..
& KUL hade ( vi ) eller  iallafall jag !  

Kanske inte lika roligt på fredagen den 5 juni. Då var tanken  den att  man  skulle  iväg & kolla INFLAMES. om man inte hade haft alla sina kläder på sig, eller det  var ju egentligen bra , men man frös ju som en Gnu eftersom det ösregnade .
och jag var tvungen att gå till tältet efter mötorhead spelade, där jag fick sällskap av en trevlig prick vid namn Tobias. 
Och inte bara det, fick  nämligen  ha DAVID & DENNIS där inne också. eftersom  de va nån " fitta " rent ut sagt som hade skurit sönder deras tält så de hade ingenstans att sova. Så jag erbjöd mig faktiskt, för jag är ingen fitta  som låter folket sova ute , när det finns plats , annars hade jag ju fått sova ensam i tältet & frusit rumpan av mig. Men i mitt tält där sov det heeela festivalens gång :) 
 & Trevligt var det faktiskt.
Kul att träffa dig Dennis :)

Nuuu ville man bara heeem hem hem . Men vänta , det är  2 nätter kvar i ett iskallt tält. Hujeda mej.

Nu var även Jessicka & Sophie inne på vesans camping. & det regnade även denna natt....  tur att man hade kläder med sig !  och pengar hade man ju men inte längre , dem var slut ! 
Allt som fanns kvar va alkohol & det bedövar ju  och värmer lite, tack tack :)

Men som sagt vi åkte hemmåt innan klockan slog tolv på söndagen den 7 JUNI :) 
MAN VAR NÅGOT SLITEN EFTER ALLA DESSA DAGAR MED ALKOHOL. 
Men jag  är glad att jag såg VOLBEAT <3  Dem är så sjuukt jävla bra!
Men jag har faktisk ställt mig frågan  att " varför åker man på festival , varför är det så jävla roligt ?
Är det för musiken ? Nej absolut inte , det är för människorna , alla goa & klockrena människor, Okej lite alkoholskadade är dem  väl , men vem är inte det  ? Det är gött & Jag älskar  det!   Och sen när man väl är hemma &  har gjort det man längtat efter , typ duscha, Käka & sova i en varm & go säng, Just i den stund man ligger i sin säng " helt ensam och har inget folk runt omkring, så  får man den fetaste ångesten !  kalla den vad du vill men den får namnet " festivalångest " i mina ögon:) eller Mun ? ;) Och  det enda man vill är att vara där , komma tillbaka !  In bland  folkmassan & vara ett sånt dära " fylledrägg " och inte bry sig om nånting IGEN ^^



Och om jag inte  har sett fel så   släpps biljetterna redan den 1 oktober i år till nästa Festival ! 

Vi ses   igen Nästa sommar vårt kära SWEDENROCKFESTIVAL !


Bilder kommer in senare :)

 Snart är 
Hultsfredsfestivalen igång också. Får se om man lyckas ta sig dit. Beror ju på den " stadiga " ekonomin ;)






PUSS&KRAM !